Bloemerij Verdaasdonk

Wij zijn een bloemerij in het centrum van Boxmeer en Mill. Hier vindt u een ruim assortiment verse snijbloemen, boeketten, kamerplanten, buitenplanten en decoratie.

Wij laten ons inspireren om de mooiste arrangementen voor jullie te maken met kwaliteit, maar ook vooral met passie en gevoel.

Klanten staan centraal!

U bent van harte welkom om onze bloemerij te komen bezoeken. Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes en acties!

Wil je weten wat er mogelijk is? Neem contact op via telefoonnummer 0485-384719 of mail naar info@ikgavoorvers.nl. Via het contactformulier kan natuurlijk ook.

Ga naar webshop


Altijd professioneel advies

Bezorgservice

Vandaag besteld, is morgen bezorgd. Wij bezorgen in het gehele Land van Cuijk vanaf 30,- gratis. Ook landelijke bezorgingen mogelijk via het bloemistencollectief FloraNL. Samen zijn wij op weg naar duurzaam.

Bijzondere gelegenheden

Ook is ons team in staat om samen met u de juiste keuze te maken op het gebied van de aankleding van een bruiloft, rouwarrangement, evenementen of bedrijfsaankleding. Wij zijn hier zeer flexibel in, geven u professioneel advies en denken graag met u mee.

Ons team!

Met hulp van onze kanjers zorgen wij dagelijks voor de mooiste verse snijbloemen, boeketten, kamerplanten, buitenplanten en decoratie.