Bloemerij in Boxmeer en Mill

April 2020 hebben wij onze bloemerij geopend in het centrum van Boxmeer. Hier vindt u een ruim assortiment verse snijbloemen, boeketten, kamerplanten, buitenplanten en verschillende bloemenvazen in alle maten en vormen.

In februari 2021 hebben we onze tweede bloemerij geopend op de markt in Mill. Ook hier bent u aan het juiste adres voor de mooiste bloemen, planten en accessoires.

U bent van harte welkom om onze bloemerij te komen bezoeken, maar vanaf nu kunt u ook al onze bloemen en planten online bestellen via deze webshop. Hou ook vooral onze facebook pagina in de gaten waar wij regelmatig interessante aanbiedingen, nieuws en foto's van onze bloemen en planten plaatsen.

Ons Team

Met hulp van onze kanjers zorgen wij dagelijks voor de mooiste verse snijbloemen, boeketten, kamerplanten, buitenplanten en verschillende bloemenvazen in alle maten en vormen.

Ook is ons team is staat om samen met u de juiste keuze te maken op het gebied van de aankleding van een bruiloft, rouwarrangement, evenementen of bedrijfsaankleding. Wij zijn hier zeer flexibel in, geven u professioneel advies en denken graag met u mee.

Verdaasdonk bloemen boeketten.jpg