Volg ons
  • Afhalen of bezorgen
  • Betaal gemakkelijk via IDeal
  • Gratis bezorgen vanaf €20 (anders €5)

VELDBOEKET IN NAJAARS KLEUR

Dit veldboeket bestaat uit diverse soorten seizoens producten. Dit geeft sfeer aan een boeket. In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 20,00

BONT GERBERA BOEKET

De Gerbera geeft altijd een gezellige vrolijke sfeer in huis. Dit bonte boeket heeft diverse kleuren Gerbera's. Dit boeket is opgevuld met divers groen
€ 20,00

BLADBOEKET ORANJE

Een bladboeket in de oranje tinten! In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 15,00

HERFSTBOEKET ROND

Dit herfstboeket bevat de mooiste chrysanten van de Herfst tijd daarnaast zitten er ook rozebottel takken in verwerkt. In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 20,00

WINTERS BOEKET

Een prachtig wild boeket in de winterse sfeer met wit en groen tinten.
€ 25,00

HERFSTBOEKET

Een boeket met prachtige herstbloeiers erin. Dit boeket bevat alle herfstkleuren In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 20,00

HERFSTBOEKET

Dit luxere herfstboeket bevat meerdere exclusievere bloemsoorten zoals de Anthurium In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 25,00

FLEURIG VELDBOEKET

Een vrolijk bont boeket met diverse soorten bloemen erin. In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 20,00

BOEKET ROZE

Een echt zacht boeket! Dit boeket bestaat uit allemaal roze tinten met wat groen ertussen verwerkt. In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 20,00

FEESTELIJK BOEKET

Een vrolijke kleurencombinatie! Dit boeket is gemengd met diverse kleuren zoals oranje, rozeen blauw! In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 25,00

VELDBOEKET BONT

Een boeket in een bonte mix! In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 35,00

VELDBOEKET PASTEL

Een pastel tinten boeket. Met diverse soorten bloemen en mooie eucalypthus takken In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 25,00

MODERN BOEKET WIT

Dit chique bladboeket is gemaakt met sierlijke witte bloemen met bladsoorten erbij. In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 20,00

MODERN BOEKET ROOD

Dit echte naarjaars boeket is gevuld met onder andere een amaryllisbol en exotische bloemen In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 20,00

MODERN BOEKET ROZE

Dit bladboeket is gevuld met prachtige najaars bloemen zoals de Hortensia en de Amarantus In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 25,00

MODERN BOEKET

Dit bladboeket is gevuld met sierlijke details zoals de pampasgras ontwikkeld met touw. In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 25,00

ROZENBOEKET BONT

Een rozenboeket doet altijd goed! Dit boeket is gevuld met bonte kleuren rozen en opgevuld met prachtig groen. In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 25,00

ROZENBOEKET L

De rode roos doet het altijd goed! De rode rozen zijn opgevuld met gipskruid en andere groen materialen. In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 25,00

ROZENBOEKET XL

De rode roos doet het altijd goed! De rode rozen zijn opgevuld met gipskruid en andere groen materialen. In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 30,00

ROZENBOEKET BONT

De bonte rozen worden gemengd met diverse groen soorten. In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 20,00

ROZENBOEKET BONT

De rozen worden in een mix in het boeket verwerkt met groen soorten ertussen. In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 30,00

ROZENBOEKET XXL

Een groot rood rozen boeket t.w.v 50 euro om iemand groots te verassen
€ 50,00

TULPEN BOEKET

Een echte voorjaar topper! Een boeket met bonte kleuren en opgevuld met divers groen. In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 15,00

TULPEN BOEKET

Een boeket met bonte kleuren en opgevuld met seizoens groen. In onze bloemerij werken wij met seizoens producten, de afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Wij streven ernaar om het boeket te maken naar wat u ervan verwacht!
€ 20,00